The Phantom of the Opera

Onsdag den 23. januar 2019
Pris pr. person kr. 1.395,-

Oplev The Phantom of the Opera i Det nye Teater

Oplev dansk teaterhistories største publikumssucces og mest bekostelige og ekstravagante musical på Det Ny Teater.
Når man træder ind gennem Det Ny Teaters svingdøre, synes det helt oplagt, at det netop er på dette teater, at 'The Phantom of the Opera' får sin danske førsteopførelse. Teatrets smukke foyer, den store, svungne trappe, dets guld, prismer, røde plys og figurer er det tætteste, man her i landet kommer på en kopi af Pariseroperaens ekstravagante og splendide bygningskompleks, og det er netop samme operahus, der sætter rammen for Andrew Lloyd Webbers musical.

En romantisk og dramatisk historie, der udspiller sig i Pariseroperaen i slutningen af 1800-tallet. En vansiret komponist, der skjuler sit ansigt bag en maske, huserer i operaens kælderkompleks, han forelsker sig håbløst i den unge sopran Christine. Skyer intet middel for at fremme hendes talent og karriere. Skruppelløst terroriserer han operaens personale i bestræbelserne på at vinde hendes kærlighed gennem sin musik.

En ekstravagant opsætning, der byder på nogle af de mest overdådige dekorationer, kostumer og special effekts set på en scene. The Phantom of the Opera havde i 1986 uropførelse i London hvor forestillingen fortsat spiller. Herudover har den været spillet i mange forskellige byer, bl.a. i Hamburg, New York og siden 15. september 2000 i København på Det Ny Teater.

The Phantom of the Opera er set af mere end 60 millioner publikummer og The Phantom of the Opera har slået alle tidligere publikumsrekorder. I Sverige spillede forestillingen således i 6 år for udsolgte huse og blev set af mere end 1 million publikummer.

Her får du altså mulighed for at se eller gense den ultimative musical og opleve magien på Det Ny Teater, der er som skabt til The Phantom of the Opera. Lad dig forføre af den tidløse historie, den uforglemmelige musik og besættelsen, der aldrig ville dø.

Posted in Endags-ture, Populære and tagged , .