Storbyferie i Rom

Afrejse den 23. oktober
5 dages flyrejse - pris  fra kr. 6.995,-

Efterår i Rom

En rejse til Rom er også en rejse tilbage i historien. Uanset hvor man færdes, støder man på imponerende vidnesbyrd fra byens mere end 2.500 år gamle 
historie.

Under vores ophold i den antikke by ser vi Colosseum, Den spanske Trappe, Trevi-fontænen, Forum Romanum og naturligvis Vatikanet. Vi kommer også på en spændende og anderledes tur, hvor vi følger de spor, som succesforfatteren Dan Brown har brugt i sin roman »Engle og Dæmoner«.

Dag 1

Afgang med fly fra Kastrup først på formiddagen.

Ankomst til Roms lufthavn Fiumicino omkring frokost og herfra direkte til området omkring Cerveteri. Vi besøger en lokal vingård, ser nærmere på den traditionelle vinproduktion og bliver budt på en forfriskende vinsmagning med tilhørende let frokost bestående af lokale specialiteter. Herefter kører vi ind til Rom, hvor vi slutter ved vores centralt beliggende hotel og bliver indkvarteret. Resten af dagen er til oplevelser på egen hånd. Vi slutter dagen med fælles middag.

Dag 2

Vi bruger dagen på at besøge Roms mest spektakulære seværdigheder med særligt fokus på de imposante rester af det antikke romerske imperium. Vi ser Colosseum, Forum Romanum og Capitolhøjen. Herfra tager vi videre til Trevi-fontænen og afslutter dagens tur ved Pantheon. Resten af dagen er til oplevelser på egen hånd.

Dag 3

Formiddagen bruger vi på en udflugt, hvor vi følger sporene fra Dan Browns bestseller »Engle og Dæmoner«. En sjov og spændende tur, hvor vi følger det antikke Illuminati-kort gennem Roms gader til bl.a Santa Maria kirken ved Piazza del Popolo, Springvandet »De fire Floder« på Piazza Navona og selvfølgelig Castel Sant’ Angelo og Peterspladsen. Resten af dagen er til oplevelser på egen hånd.

Dag 4

Formiddagen er til oplevelser på egen hånd. Midt på eftermiddagen mødes vi og tager til Trastevere, Roms kunstnerkvarter, som summer af liv. Vi spiser en god, traditionel romersk middag på en af de hyggelige restauranter i kvarteret.

Efter middagen kører vi en herlig tur rundt i Rom, hvor vi kan beundre byen i nattens skær, naturligvis med et stop på en af byens høje, hvorfra vi kan nyde den oplyste by i panorama-udsigt. Sent på aftenen vender vi tilbage til hotellet.

Dag 5

Efter morgenmaden forlader vi hotellet og kører uden for Roms historiske centrum forbi de syv høje for at komme til Castelli Romani og videre til Nemi søen, hvor vi skal nyde en klassisk frokost hos forfatteren Ulla Kampmann. Godt mætte kører vi mod lufthavnen Fiumicino, hvorfra vi flyver sidst på eftermiddagen.

Posted in Italien, Kulturejser, Storbyer and tagged , , .