Paris- Byernes by UDSOLGT

Afrejse den 10. april
5 dages flyrejse fra kr. 4.995,-

Paris – Byernes by

Paris er uden sammenligning den hovedstad i Europa, som tiltrækker flest turister. Og ikke uden grund! Byen har alt, hvad hjertet begærer, hvad enten man interesseret sig for billedkunst, madkunst, musik, arkitektur, interessante indkøb eller blot at betragte og opleve en by, der ånder af hele verden. Hver generation har sat sit præg på byen og fundet plads til nye manifestationer for sin arkitektur og kultur.

Vi skal se eller gense de mange kendte steder under vores byrundtur med bus i byen, og ellers vil vi opleve byen, som pariserne gør det, nemlig ved at benytte byens vidt forgrenede og hurtige undergrundsbane, Metroen.

 

Dag 1
Afrejse sent fra Kastrup og vi lander i Orly lufthavn i Paris først på aftenen.
Herfra kører vi direkte til vores tæt ved Gare du Nord. Efter indkvartering kan der måske blive tid til en lille tur i byen.

 

Dag 2
Efter morgenmaden kører vi en kort byrundtur i Paris. Undervejs ser eller genser vi seværdighederne, der er indbegrebet af den franskes hovedstad: Notre Dame, Eiffeltårnet, Triumfbuen og Pompidoucentret. Vi oplever den fantastiske glaspyramide i Louvres gård, der er en overbygning på tre underjordiske etager fyldt med kunst.

Byrundturen ender ved parfumemuseet Fragonard, hvor vi får et indblik i hele Fragonards historie og besøget slutter i deres butik, hvor der er et bredt udvalg af deres egen parfume. Resten af dagen er til oplevelser på egen hånd. Fælles middag.

 

Dag 3
Dagen er på egen hånd, men der mulighed for at deltage i formiddagens udflugt, som går til bydelen Montparnasse. Her finder vi det ægte og uforfalsket stykke af Paris – yndet tilholdssted for avantgardekunstnere i 1930’erne, bl.a. Picasso og Hemingway. Vi tager til Tour Montparnasse, tårnet der med sine 59 etager er 209 meter højt og dermed giver en fantastisk udsigt over byen.

 

Dag 4
Formiddagen bruges til oplevelser på egen hånd. Men der er også mulighed for at tage med rejselederen til kvarteret Montmartre, hvor mange kendte kunstnere har boet og udstillet deres værker i denne livlige og farverige pariser-bydel.

Der bliver naturligvis mulighed for at opleve Paris fra vandsiden, når vi tager på en idyllisk sejltur på Seinen og vi slutter dagen med en middag tæt ved Seinen. (tillæg 395 kr. pr. person)

 

Dag 5
Paris byder på et utal af muligheder som for eksempel shopping i stormagasinerne, en slentretur langs Seinen og gennem Paris’ haver, museumsbesøg, en tur i Eiffeltårnet eller til Napoleons grav i Invalidekirken. Det bliver der rig mulighed for oplevelser på egen hånd inden afgang til Lufthavnen.

Posted in Flyrejser, Frankrig, Kulturejser, Storbyer and tagged , , .