Oplev Tour de France i Paris

Afrejse den 21. juli
4 dages flyrejse - pris  fra kr. 5.375,-


Oplev Tour de France i Paris - 4 dages flyrejse

Oplev Tour de France i Paris - 4 dages Oplev den helt fantastiske stemning ved afslutningen af årets ‘Tour de France’ – Verdens hårdeste og mest prestigefyldte cykelløb -  når de mange cykelryttere kører op ad Champs Elysées. Dagens etape starter syd for Paris i Montgeron, og rytterne kører i moderat tempo indtil ankomsten på Champs Elysées. Vær med til at heppe på rytterne, når de kører op af den berømte boulevard i Paris. Slutningen på Tour de France i Paris er en kæmpe fest for hele familien og samtidig en mulighed for at tilbringe et par dejlige dage i denne skønne storby.

Den franske hovedstad formår at charmere og betage turisten, som besøger byen for første gang. Og ikke uden grund. Byen har alt, hvad hjertet begærer, hvad enten man interesserer sig for billedkunst, gastronomi, musik eller interessante indkøb - eller blot holder af at betragte og opleve en by, der ånder af hele verden.

Ud over mange spændende oplevelser vil vi under hele vores ophold i byernes by opleve den specielle pariserstemning, som gør den franske hovedstad til noget ganske særligt – noget som ikke findes andre steder på jorden.

Dag 1

Afgang med fly fra Danmark og få timer senere ankommer vi til lufthavnen Charles de Gaulle og herfra starter vores byrundtur. Undervejs ser vi eller genser de seværdigheder, der er indbegrebet af Paris: Eiffeltårnet, Triumfbuen og La Defence. Bussen kører også til den nye Opera på Bastillepladsen, og vi oplever den fantastiske glaspyramide i Louvres gård, der er overbygning på tre underjordiske etager fyldt med kunst.

Byrundtur ender ved vores centralt beliggende hotel i 10. arrondissement ved Canal St. Martin, hvor vi indkvarteres. Efter lidt afslapning er der tid til at se sig omkring inden eventuel fælles middag på en nærliggende restaurant.

Dag 2

Formiddagen bruges til oplevelser på egen hånd. Men der er også mulighed for at tage med rejselederen rundt i Paris med metro, hvor vi blandt andet tager en tur til malerkvarteret Montmartre, hvor mange kendte kunstnere har boet og udstillet deres værker. Montmartre siges at være byens højeste punkt og herfra får man en anderledes udsigt over Paris i godt vejr.

Der er mulighed for at deltage i eftermiddagens udflugt og sidst på eftermiddagen kører vi en tur på den berømte gade Champs-Elysées, inden vi kommer til Seinen. Vi tager på sejltur og herfra videre til vores restaurant tæt ved Seinen. Efter middagen tager vi metroen tilbage til hotellet.

Dag 3

I dag er det den store finale i ’Tour de France 2017’ med ankomsten på Champs Elysées. Det er dagen, hvor vi vil se mange massespurt og vi håber selvfølgelig på en dansk sejr. Holdet starter syd for Paris, helt nøjagtig fra Montgeron i Essonne, og det var her, at den allerførste start på Tour de France startede i 1903. Turen er ikke mere end 105 km og sidste etape er kendt for at foregå i moderat tempo, indtil rytterne ankommer til Champs Elysée. Når rytterne ankommer, begynder kapløbet og der vil være en helt forrygende stemning, høj hastighed og en fest i hele byen.

Dag 4

Dagen er til fri disposition. Paris byder på et utal af muligheder som for eksempel shopping i stormagasinerne, en slentretur langs Seinen og gennem Paris’ haver, museumsbesøg, en tur i Eiffeltårnet eller til Napoleons grav i Invalidekirken. Latinerkvarteret på venstre bred er det ideelle sted til at opleve byens måske allerstørste attraktion, nemlig pariserstemningen og pariserne.

Midt på eftermiddagen mødes vi på hotellet, hvorfra vi kører til lufthavnen. Herfra flyver vi sidst på eftermiddagen.

Posted in Flyrejser, Frankrig, Kulturejser, Storbyer and tagged , , .