Oplev Tour de France i Paris

Afrejse den 27. juli
4 dages flyrejse - pris  fra kr. 4.195,-

Oplev Tour de France i Paris - 4 dages flyrejse

Oplev den helt fantastiske stemning ved afslutningen af årets ‘Tour de France’ – Verdens hårdeste og mest prestigefyldte cykelløb - når de mange cykelryttere kører op ad Champs Elysées. Turen sidste etape starter sydvest for Paris i Rambouillet, og rytterne kører i moderat tempo indtil ankomsten på Champs Elysées.

Vær med til at heppe på rytterne, når de kører op af den berømte boulevard i Paris. Slutningen på Tour de France i Paris er en kæmpe fest for hele familien og samtidig en mulighed for at tilbringe et par dejlige dage i denne skønne storby.

Den franske hovedstad formår at charmere og betage turisten, som besøger byen for første gang. Og ikke uden grund. Byen har alt, hvad hjertet begærer, hvad enten man interesserer sig for billedkunst, gastronomi, musik eller interessante indkøb - eller blot holder af at betragte og opleve en by, der ånder af hele verden.

Ud over mange spændende oplevelser vil vi under hele vores ophold i byernes by opleve den specielle pariserstemning, som gør den franske hovedstad til noget ganske særligt – noget som ikke findes andre steder på jorden.

Dag 1
Afrejse fra Kastrup/Billund om morgen og vi lander i Charles de Gaulle få timer senere. Når alle er samlet, starter vores byrundtur. Undervejs ser vi eller genser de seværdigheder, der er indbegrebet af Paris: Notre Dame, Eiffeltårnet, Triumfbuen og den nye Opera på Bastillepladsen. Inden vi slutter vores rundtur, oplever vi den fantastiske glaspyramide i Louvres gård, der er en overbygning på tre underjordiske etager fyldt med kunst. Byrundtur ender ved vores centralt beliggende hotel, det 4* stjernede Hotel Caltons tæt på byens centrum. Efter indkvartering er resten af dagen til oplevelser på egen hånd.

Dag 2
I dag er det den store finale i ’Tour de France 2019’ med ankomsten på Champs Elysées. Det er dagen, hvor vi vil se mange massespurt og vi håber selvfølgelig på en dansk sejr. Holdet starter sydvest for Paris, helt nøjagtig fra Rambouillet i Yvelines, og det var her, at den allerførste start på Tour de France startede i 1903. Turen er ikke mere end 105 km og sidste etape er kendt for at foregå i moderat tempo, indtil rytterne ankommer til Champs Elysée. Når rytterne ankommer, begynder kapløbet og der vil være en helt forrygende stemning, høj hastighed og en fest i hele byen.

 Dag 3
Formiddagen bruges til oplevelser på egen hånd. Men der er også mulighed for at tage med rejselederen rundt i Paris med metro, hvor vi blandt andet tager en tur til malerkvarteret Montmartre, hvor mange kendte kunstnere har boet og udstillet deres værker. Montmartre siges at være byens højeste punkt og herfra får man en anderledes udsigt over Paris i godt vejr.

Der er mulighed for at deltage i eftermiddagens udflugt. Vi tager på sejltur og herfra videre til vores restaurant tæt ved Seinen. Efter middagen tager vi metroen tilbage til hotellet.

Dag 4
Vi kører til lufthavnen efter morgenmaden og vi flyver sidst på formiddagen mod Danmark.

Posted in Flyrejser, Frankrig, Kulturejser, Storbyer and tagged , , .