Oplev skøn koncert på Ledreborg Slot

Lørdag den 12. august Pris per. person  998,-

Oplev skøn koncert på Ledreborg Slot

Du har nu muligheden for at opleve nogle af de bedste sange fra de største musicals, når DR SymfoniOrkester hylder 90 år musicalhistorie i de smukke omgivelser i Ledreborg Slotspark.

Det er lykkes os at få billetter til koncerten ved Ledreborg Slotspark, som skaber rammen om en perlerække af nogle af de største musical-mesterværker indsvøbt i DR SymfoniOrkestrets store lyd. Det bliver festligt og energisk, men også inderligt og rørende. Der bliver med andre ord lagt op til en helt usædvanlig rejse med de største hits fra verdenskendte musicals som: Les Misérables, Chess, West Side Story, The Sound of Music, Grease, Phantom of the Opera.

På scenen er musicalstjerner som Stig Rossen, Cecilie Stenspil, Rasmus Bjerg, Silas Holst, Casper Phillipson, Kurt Ravn, West End-stjernen Masha Songcome og et stærkt cast fra Fredericias succesforestilling ’Klokkeren fra Notre Dame’.

Musicalbruset kan mærkes på Ledreborg Slot den 12. august, hvor det er P2's Silas Holst og Stine Rosengren fra kanalens nye, faste mandags-musicalprogram 'The Sound of Musical', som er værter.

Husk at medbringe tæpper eller strandstole. Ved ankomsten sidder vi og nyder den dejlige picnic kurv inden koncerten, som starter kl. 15.00.

Posted in Endags-ture and tagged , , .