Oplev DR’s store populære Juleshow i Koncertsalen

Lørdag den 09. december
Pris per person kr. 1.695,-

 

Det er lykkes os at få billetter til årets flotteste julekoncert med masser af julegodter til øregangene. Der venter os et sandt fyrværkeri af smukke stemmer og feststemning. Og som altid, julen står for døren, invitere DR’s fortræffelige Underholdningsorkester som altid til julefest for hele familien. På scenen giver en række af de dejligste danske og nordiske solister bud på deres yndlings-julehits, såvel som egne numre.

Showet præsenteres af to af DR’s værter, og på scenen vil musikere fra DR’s ensembler sikre at julestemningen når hele vejen ud til de bageste rækker – og ind i alle hjem i det ganske land.

Inden juleshowet starter, tager vi på rundvisning i DR-byen, hvor vi kommer bag kulissen i en af Danmarks største medievirksomheder og en af verdens ældste public service radio- og tv-stationer. Det er et smugkig ind i den verden, som de fleste kender fra radio, tv og web – men som består af så meget mere end studieværter og kendte.  Rundvisningen giver indblik i moderne medieproduktion og fortæller, hvordan DR Byen er opbygget. I det omfang igangværende optagelser og prøver giver mulighed for det, kigger vi indenfor i studierne.

Herefter nyder vi Koncerthusets julebuffet bestående af marinerede sild med løgringe, hjemmelavede karrysild med hakkede æg, lun leverpostej med bacon og champignon, ribbensteg m. spørge svær og rødkål, frikadeller med stuvet hvidkål, brie med rugkiks samt hjemmelavet ris à l’amande med kirsebærsauce.
Aftenen afsluttes med det imponerende juleshow.

Turen laves i samarbejde med Stiften Fordele

Posted in Endags-ture, Inspiration.