Oplev Cirkusrevyen på Bakken

Onsdag den 04. juli
Pris per person 998 kr.

Oplev Cirkusrevyen på Bakken

Cirkusrevyen skal opleves på Bakken, og på scenen finder vi Lisbet Dahl sammen med Ulf Pilgaard, Henrik Lykkegaard, Niels Ellegaard og det nye stjernefrø Amalie Dollerup, som er mest kendt for sin rolle som Amanda i tv-serien Badehotellet. En serie, der er så populær, at optagelserne til sæson 5 netop nu er i fuld gang.

Denne besætning garanterer endnu en Cirkusrevy med humor, elegance, glæde og ikke mindst kaskader af latter! Cirkusrevyen på Bakken er underholdning i topklasse – og altid med et aktuelt drilleri i ærmet. Her hudflettes politikere og kulturpersonligheder, så publikum i salen vrider sig af grin.

Revyen blev grundlagt i 1935 af skuespillerne Ludvig Brandstrup og Osvald Helmuth. Siden er den blevet Danmarks største og en af de mest populære. Mange højdepunkter i vores fælles revysangskat stammer herfra, f.eks. ”Hen te’ kommoden og tebavs igen”, ”Dit hjerte er i fare Andresen” og ”I den mellemste køje”. Revyen på Dyrhavsbakken opleves hvert år af tusindvis af gæster til et brag af en forestilling og begejstrede anmeldelser.

Posted in Endags-ture and tagged , , , .