Oplev André Rieu i Rostock

Afrejse 04. marts
2 dages busrejse - pris pr. person fra 2.595,-

Oplev André Rieu i Rostock

Det er lykkes GIBA Travel at skaffe billetter til en storslået koncert med Andrè Rieu ”The King of Waltz”, når han gæster Rostock. Hans turnér bringer ham rundt i hele verden og til marts gæster gang Rostock, hvor han har tradition for at fylde de største arenaer.

Ingen anden verdensstjerne er så populær som André Rieu.I mere end 30 år har den karismatiske hollænder med sit orkester turneret og charmeret hele verden.Nu er den utroligt populære violinist tilbage på vejen, og vi kan se frem til en romantisk og festlig aften, hvor de smukkeste melodier fra film-, musikal- og operaverdenen tilbydes.Selvfølgelig spilles flere dejlige ruller!

 

Onsdag den 04. marts 2020
Der er afgang med bus først på morgenen og med passende pauser undervejs, ankommer vi til hotellet først på eftermiddagen. Vi indkvarteres på vores hotel, tæt på midtbyen. Turens højdepunkt er koncerten med André Rieu, som foregår i Stadthalle Rostock. Inden koncerten spiser vi en tidlig middag og så følges vi til arenaen, hvor vi kan glæde os til en spektakulær oplevelse, når scenen fyldes med den humoristiske og farverige optræden, der kendetegner den klassiske musiker.

Efter koncerten følges vi tilbage til hotellet.

 

Torsdag den 05. marts 2020
Efter en dejlig morgenbuffet, skal vi kigge nærmere på Rostock og der bliver tid på egen hånd i den hyggelige bymidte inden vi forlader byen.

Vi kører langs kysten til grænsen, hvor vi gør et stop inden vi fortsætter til vores hjemby.

Posted in Busrejser, Holland, Kulturejser and tagged , , , , , , , , .