Oplev André Rieu i Maastricht

Afrejse den 16. juli
4 dages busrejse – pris fra kr. 4.495,-

Oplev André Rieu i Maastricht

Det er lykkes GIBA Travel at skaffe billetter til en storslået koncert med Andrè Rieu ”The King of Waltz”. André Rieu og hans Johann Strauss Orkester rejser verden rundt og i juli lyder de fantastiske toner igen fra de traditionsrige aftenkoncerter på den romantiske Vrijthof-plads i Andrés hjemby, Maastricht. Der er lagt op til et gribende og farverigt show, når den verdensberømte violinist sammen med sit 50 mand store orkester og særlige gæsteoptrædende folder sig ud til denne Open Air-koncert

Vi får mulighed for at nyde ”second Waltz” & An der schönen blauen donau”, blandt mange andre. Denne oplevelse er helt unik og intens, og det vil få tårerne frem hos de fleste.

I mange år har André Rieu med sin fænomenale succes bevist, at musik ikke kender hverken grænser eller alder: Med mere end 600.000 tilskuere om året, er André Rieus koncertturnéer ofte at finde på Billboard’s Top 25 Tours - sammen med blandt andre Cher, Depeche Mode, Bon Jovi, Miley Cyrus og Elton John. Og, i mere end 20 år har André Rieu med sin fænomenale succes bevist, at musik ikke kender hverken grænser eller alder. En række af hans albums har opnået topplaceringer på de britiske hitlister. I 2012 gav han 30 koncerter i Sao Paulo på bare et enkelt år, og i Australien har han i mange år været blandt de mest succesfulde kunstnere.

Den 16. juli
Der er afgang med bus først på morgenen og med passende pauser undervejs, ankommer vi til hotellet sidst på eftermiddagen. Vi indkvarteres på vores hotel 4-stjernede Hotel Riche, som ligger centralt i Valkenburg og kun 12 km fra Maastricht. Fælles middag.

Den 17. juli
Efter en dejlig morgenbuffet, kører vi til Maastricht, André Rieu fødeby, som ligger flot ved floden Maas. Vi tager en gåtur gennem det historiske centrum og måske en tur forbi hans nuværende hjem samt hans barndomshjem. Inden vi forlader byen, kommer vi forbi den kæmpestore plads Vrijthof, hvor vi skal opleve koncerten. Der bliver tid på egen hånd inden vi kører tilbage til hotellet. Fælles middag.

Den 18. juli
Vi tager på byrundtur i vores værtsby Valkenburg, og vi tager en tur op i borgruinen, hvor vi får en betagende udsigt over det smukke landskab og samtidig bliver der tid på egen hånd i den hyggelige bymidte.

Vi spiser tidlig middag inden vi kører til Maastricht for at opleve turens højdepunkt: André Rieu på hjemmebane. Den betagende koncert begynder kl. 21.00 ved Vrijthofpladsen, som bliver rammerne for en vidunderlig aften under åben himmel i selskab med den bjergtagende kunstner André Rieu, berømte gæstekunstnere og et fascinerende lysshow. Koncerten varer ca. 2½ time og efter en fantastisk oplevelse kører bussen os tilbage til hotellet.

Den 19. juli
Efter en dejlig koncertoplevelse, kører vi tilbage til Danmark. Hvis tiden tillader det, gør vi stop ved grænsen inden vi fortsætter til vores hjemby.

Posted in Busrejser, Holland, Koncert – opera and tagged , , , .