Oplev André Rieu i Kiel – UDSOLGT

Afrejse den 26. januar
UDSOLGT

Oplev André Rieu i Kiel

Det er lykkes GIBA Travel at skaffe billetter til en storslået koncert med Andrè Rieu ”The King of Waltz”, når han gæster Kiel. Hans turnér bringer ham rundt i hele verden og til februar gæster gang Kiel, hvor han har tradition for at fylde de største arenaer.

Vi får mulighed for at nyde ”second Waltz” & An der schönen blauen donau”, blandt mange andre. Denne oplevelse er helt unik og intens, og det vil få tårerne frem hos de fleste. I mange år har André Rieu med sin fænomenale succes bevist, at musik ikke kender hverken grænser eller alder: Med mere end 600.000 tilskuere om året, er André Rieus koncertturnéer ofte at finde på Billboard’s Top 25 Tours - sammen med blandt andre Cher, Depeche Mode, Bon Jovi, Miley Cyrus og Elton John. Og, i mere end 20 år har André Rieu med sin fænomenale succes bevist, at musik ikke kender hverken grænser eller alder. En række af hans albums har opnået topplaceringer på de britiske hitlister. I 2012 gav han 30 koncerter i Sao Paulo på bare et enkelt år, og i Australien har han i mange år været blandt de mest succesfulde kunstnere.

Lørdag den 26. januar 2019
Der er afgang med bus først på morgenen og med passende pauser undervejs, ankommer vi til hotellet først på eftermiddagen. Vi indkvarteres på Hotel Berliner Hof, som ligger tæt på midtbyen. Der er en vidunderlig udsigt over Kielerfjorden og efter indkvartering bliver der mulighed for at tur langs promenaden Kiellinie ind til midtbyen, hvor et besøg i St. Nicolai-kirken er muligt eller en tur på Tysklands første gågade.

Turens højdepunkt er koncerten med André Rieu, som foregår i Sparekassen Arena. Inden afgang spiser vi en tidlig middag og så følges vi til arenaen, hvor vi kan glæde os til en spektakulær oplevelse, når scenen fyldes med den humoristiske og farverige optræden, der kendetegner den klassiske musiker.

Efter koncerten følges vi tilbage til hotellet.

Søndag den 27. januar 2019
Efter en dejlig morgenbuffet, skal vi kigge nærmere på Kiel og der bliver tid på egen hånd i den hyggelige bymidte inden vi forlader byen.

Vi kører langs kysten til grænsen, hvor vi gør et stop inden vi fortsætter til vores hjemby.

 I samarbejde med Stiftenfordele og Avisklubben

Posted in Busrejser, Koncert – opera, Tyskland and tagged , , , .