Opera i Paris

Afrejse den 7. oktober
4 dages flyrejse - pris  fra kr. 6.695,-

Opera i Paris

Paris er dejlig på alle årstider og ikke mindst i efteråret, hvor teater- og kultursæsonen er på sit højeste og pariserne har genfundet deres travle hverdag – og deres stamcafé. Vores efterårsrejse til Paris har noget for enhver smag. Vi skal se eller gense de mange kendte steder under en busrundtur i byen, og rejsens højdepunkt er en aften i den nye Bastille Opera, hvor vi skal overvære en af Puccini’s operaer ’Tosca’.

Dag 1

Fra Kastrup Lufthavn letter vi først på formiddagen og lander i Charles de Gaulle to timer senere. Herfra kører vi vores hotel beliggende i et typisk parisisk kvarter i 10. arrondissement. Vi tager på en byrundtur i bus, hvor vi ser eller genser de seværdigheder, der er indbegrebet af Paris: Notre Dame, Eiffeltårnet, Triumfbuen og Pompidoucentret. Bussen kører også til Spreckelsens Triumfbue og den nye Opera på Bastillepladsen. Vi oplever den fantastiske glaspyramide i Louvres gård, der er en overbygning på tre underjordiske etager fyldt med kunst. Vi spiser fælles middag på en af kvarterets restauranter.

Dag 2

Dagen er til fri disposition. Her kan man besøge nogle af Paris’ spændende museer eller bruge dagen på mange af de forskellige markeder, som byen tilbyder.

Der er også mulighed for at besøge det nye kunstmuseum, Fondation Louis Vuitton, der hæver sig over Boulogneskoven som en sky af glas. Et besøg på museet bringer os på en rejse gennem den moderne kunsts historie.

Dag 3

Som et højdepunkt og en festlig oplevelse på et spændende ophold i byernes by, skal vi opleve Puccini’s opera Tosca, hvor handlingen foregår i Rom omkring år 1800.

Som optakt til aftenens forestilling mødes vi om formiddagen ved byens gamle opera ”Opera Garnier”, hvor vi bl.a. ser de forgyldte saloner og det storslåede trappeparti inden den store oplevelse på tilskuerpladserne i Paris’ nye ”Opera Bastille”.

Vi spiser en let middag inden aftenens forestilling.

Dag 4

Efter morgenmaden bliver der tid til en sidste tur i Paris eller en tur på Montmartre inden vi tager afsked med Paris. Afgang med bus fra hotellet til lufthavnen midt på eftermiddagen,

Posted in Flyrejser, Frankrig, Operarejser and tagged , , .