Kør selv – Pluk østers i Vadehavet

2 dages ophold
Pris per person: kr. 995,-

Besøg Kommandørgården på Rømø og tag med på en fantastisk tur i Vadehavet, hvor du kan samle alle de østers, som du kan spise.

Kommandørgården ligger midt af nationalparken Vadehavet, som er blevet optaget på UNESCO’s liste over verdens naturarv. Rømø byder på enestående natur med tidevandet mod øst – et ophold, hvor man går på opdagelse i den smukke natur.

Kommandørgården byder på en dejlig pool, som ligger i wellnessafdelingen og der er fri adgang som gæst samt fri parkering.

Middagen tilbydes i hotellets Florandas Restaurant, hvor de bruger lokale råvarer og middagen i opholdet tilbyder en lækker middag med Rømølam.

Opholdet tilbyder en guidet østerstur, hvor vi sammen går 200 meter ud til Vadehavet over gårdens marker. Undervejs får vi fortalt om vadehavet mens han viser den sikre vej ud til østers. Vi plukker østers og der er lille præmier til den, som finder den største østers (den største er nemlig fundet i Vadehavet – størrelse 44 i sko). Når kælkene er fyldte går vi tilbage til Saloon Antanas, hvor østerne vaskes og åbnes. Herefter begynder tilberedningen. Vi laver Pango friterede østers. Hvidløgsgratinerede østers, østers naturel osv. Til de fantastiske østers skåler vi med kølige bobler.

Posted in Kør selv and tagged , .