Krydstogt langs Norges kyst

Afrejse den 3. juni
12 dages krydstogt - pris  fra kr. 13.995,-

Krydstogt langs Norges kyst

Et krydstogt er en perfekt måde at se verden på. Med de forskellige tilbud hos GIBA Travel venter der masser af oplevelser - både til havs og i land. En hotelrejse med spændende udflugter undervejs.

På et krydstogt slipper man for at skifte hotel flere gange undervejs og samtidig har vi mulighed for at se de mange seværdigheder. Transporttiden kan bruges til at slappe af i skibets dejlige omgivelser og nye udsigten. Hotel med havudsigt får en helt ny mening på et krydstogt.

Norges Kyst:

Her får du mulighed for at opleve den barske natur på cruise langs Norges kyster. Vi lægger til kaj i charmerende gamle havnebyer som Ålesund, Geiranger og Bergen. Du oplever Bergen, Norges næststørste by, de gamle hanseatiske bygninger ved Bryggen og nyd den norske stemning ved fisketorvet.

Et af krydstogtrejsens højdepunkter bliver uden tvivl at besøge Nordkap, der i folkemunde går som Europas nordligste punkt. Nordkap kan besøges fra Honningsvåg, hvor der lægges til på sjettedagen. Glæd dig til at stå ved den over 300 meter høje klippeskrænt, og mærke suset fra vinden og nyde udsigten over det barske norske hav.

Posted in Krydstogter, Krydstogter, Norge and tagged , , , .