Krondyrssafari

Lørdag den 23. september
Pris per person kr. 996,-

Krondyrssafari

Tag med på krondyrsafari i Danmarks eneste reservat for landets største vildtlevende pattedyr. Efter afgang kører vi til Oksbøl med kaffepause undervejs. Ved ankomsten går vi over i Naturbussen, som kører ind i området til bl.a.de store hedesøer og følger dyrene på nært hold i kikkert og teleskoper.

Avisklubben og GIBA Travel inviterer til krondyrsafari. Der lever 1200- 1500 krondyr i de store hede- og klitplantager, som forvaltes af Naturstyrelsen Blåvandshuk i Oksbøl. Og er man de rigtige steder i skumringen, er det en fascinerende og uforglemmelig oplevelse at se dyrene græsse i flok.

Vi skal med naturstyrelsens lokale medarbejdere som turledere køre i Naturbussen ind i området til bl.a. de store hedesøer og følge dyrene på nært hold i kikkert og teleskoper. Mens vi venter på solnedgangen forberedes en safari-menu på store grill i læ af klitterne. Der serveres krondyrbøf med tilbehør og efter naturmiddagen fortsætter turen i Natbussen og slutter med kaffe, inden vi er tilbage ved vores bus. Efter en fantastisk aften kører vi tilbage til Fyn.

I samarbejde med Stiften Fordele og Avisklubben.

 

Posted in Endags-ture and tagged , , , .