Kronborg slot og Søfartsmuseet

Torsdag den 08. oktober
Pris per person fra kr. 895,-

 

Kronborg og Søfartsmuseet

Tag med på vores dejlige tur til Nordsjælland, hvor vi starter med at besøge Søfartsmuseet, der fortæller på en stemningsfuld og dramatisk vis historien om Danmark, som en af verdens førende søfartsnationer.

På egen hånd går vi rundt i det underjordiske museum, hvor vi bevæger os gennem historien på let skrånede gulve i skiftende højder omkring og hen over en gamle tørdok ved Kronborg.

Efter fælles frokost i dokken på Søfartsmuseet, begiver vi os til Kronborg slot, som ligger på et strategisk vigtigt sted ud til Øresund, mellem Danmark og Sverige. Kronborgs Slot, har stor symbolsk værdi for det danske folk og har spillet en nøglerolle i Nordeuropas historie i det 16.-18. århundrede. Opførelsen af Kronborg Slot, begyndte i 1574 og dets forsvar blev forstærket i slutningen af det 17. århundrede.

Med vores lokalguide kommer vi rundt på slottet og oplever de kongelige værelser samt det, som engang var den største dansesal i hele Nordeuropa. Vi ser den pragtfuldt udsmykkede slotskirke i renæssancestil og ikke at glemme - en tur i kasematterne, hvor Holger Danske dvæler og klar til at vågne op til dåd, hvis Danmark får brug for ham!!

Sidst på eftermiddagen kører vi retur til Danmark med nogle fantastiske oplevelser i bagagen.

Posted in Danmark, Endags-ture and tagged , , , , , , , , , , , , .