Julestemning i Hamburg

Afrejse den 10. december
2 dages busrejse - pris  fra kr. 1.395,-

Julestemning i Hamburg

Hamburg er berømte for sine mange julemarkeder, der ligger overalt i centrum. Det største julemarked ligger foran det imponerende Rådhus, hvor flere hundrede boder sælger alt fra kunsthåndværk til julespecialiteter. Men man finder også flere alternative julemarkeder i Hamburg, bl.a. Santa Pauli Weihnachten auf den Kiez, som må betegnes som et af de mest særprægede julemarkeder i Hamburg. Et af de ældste julemarkeder i Hamborg ligger ved byens rådhus, og her finder vi en hel særlig stemning og atmosfære.

Den 10. december

Efter opsamling kører vi over grænsen og direkte til Hamborg og det store julemarked i Hamborgs midtby. Lige ved pladsen foran det gamle rådhus og ud i Spitalerstrasse, Mönckebergstrasse og Gänsemarkt breder duften af honningkager, brændte mandler og ’Bratwürst’ sig i byens gader, stræder og torve – alt smukt pyntet. Efter nogle timer på markedet kører vi til hotellet sidst på eftermiddagen. Fælles middag.

Den 11. december
Om formiddagen kører vi en byrundtur, forbi den gamle og igennem den nye Elbtunnel. Vi ser Köhlbrandbrücke, Frihavnen og søen Aussen-Alster, som er et åndehul i storbyen. Der bliver tid til at gøre nogle juleindkøb inden vi forlader byen og kører til Danmark. På hjemturen kommer vi forbi nogle af de historiske steder i Sydslesvig. Vi gør stop ved grænsen inden vi ankommer til vores hjemby.

Opsamlingsrute A - 1

Posted in Busrejser, Julerejser, Populære, Tyskland and tagged , , , .