Julemusicalen ELF i Tivoli

Lørdag den 02. december
Pris per. person  kr. 1.195,-

Julemusicalen ELF i Tivoli

Det er nu muligt at opleve en julemusical direkte fra West End og Broadway. Det er nemlig lykkes GIBA Travel at få billetter til den dejlige julemusical i Tivolis Koncertsal, som åbner dørene for indbegrebet af en ægte moderne juleforestilling for både børn og voksne.

Elf – the Musical har alt det, der hører til et rigtigt juleeventyr. En forældreløs dreng, voksne uden følelser, julemanden og naturligvis happy ending. Elf er en unik forestilling med fantastiske sange, gribende skuespil og gode grin.

Hovedpersonen er børnehjemsbarnet Buddy, der ved en fejltagelse kommer med julemanden til Nordpolen. Her vokser han op sammen med julemandens alfer, uden af vide at han i virkeligheden er et menneske. Men…. Som i et sandt juleeventyr vinder det gode naturligvis til sidste og julestemningen spreder sig til både publikum i Tivolis koncertsal og videre ud i det julepyntede Tivoli.

På vej til København nyder vi vores sandwich og vi ankommer til Tivoli ca. kl. 12.30. Forestillingen begynder kl. 13.00 og varer ca. 2½ time. Derefter bliver der tid til at gå rundt på egen hånd og nyde juleudsmykningen inden vi kører tilbage til Fyn.

Turen gennemføres i samarbejde med Stiften Fordele og Avisklubben.

Posted in Endags-ture and tagged , , .