Jordomrejse

Afrejse den 05. januar 2020
113 dages fly/skibsrejse - Pris fra kr. 149.795,-

Oplev hele verden på en jordomrejse

Jordomrejse! Ordet smager af eventyr, og det er også lige nøjagtig, hvad der venter dig på krydstogtskibet Costa Deliziosa, som med udgangspunkt i Venedig, bringer dig jorden rundt på 113 dage. En rejse de fleste drømmer om!

Vi oplever 27 lande og 40 byer - føl pulsen på hele verden med betagende kontraster og kulturoplevelser.

Med ombord på krydstogtet
.. bliver du ledsaget af to erfarne, danske rejseledere, der under denne luksus jordomrejse vil stå til din rådighed 24×7. De sørger for en daglig orientering – på dansk selvfølgelig, når der lægges til i nye havne, og udflugter skal planlægges. De i den danske gruppe, der ønsker at spise sammen, får også mulighed for det. Den Jyske Vinskole arrangerer også udflugter i egen bus, hvor den danske gruppe får mulighed for at komme ”bagom” de sædvanlige seværdigheder og får kontakt til de lokale.

Rejsen jorden rundt
.. kommer til at byde på en perlerække af oplevelser. Måske bliver Påskeøen eller en af de andre Stillehavsøer, vi anløber, din største oplevelse, mens dine medrejsende bliver mere imponerede over operahuset i Sydney, Panama kanalen, Shanghais skyline eller noget fjerde. Højdepunkter bliver der masser af.

Costa Deliziosa
.. er ikke verdens største krydstogtskib. Ikke desto mindre er det svært at overse. Det mere end 300 meter lange skib har godt 1100 kahytter. Der er 12 dæk, 11 barer, 4 restauranter, 3 swimmingpools, jacuzzies og en børnepool. Der er selvfølgelig også en teaterscene, hvor der bydes på forskellige shows. Biograf, kasino og et bibliotek giver ligeledes mulighed for adspredelse under denne jordomrejse.

Under en luksus jordomrejse er det naturligvis vigtigt, at du har dit helt eget, private sted, hvor du kan slappe af. Vi giver dig to muligheder: En indvendig kahyt på godt 12 kvadratmeter eller en udvendig kahyt med direkte havudsigt fra den private balkon og en omtrentlig størrelse på knap 20 kvadratmeter.

Mad og drikke ombord
Under det lange krydstogt jorden rundt venter der dig naturligvis mange spændende måltider, hvor du vælge til og fra, som du har lyst til, så du principielt ikke behøver have penge med på turen.

Inkluderet i prisen for denne jordomrejse er nemlig:

• Alle måltider og underholdning ombord.
• Vin, øl og vand til frokost og aftensmad.

Du skal faktisk kun have lommepenge med, hvis du har behov for det.

 

Posted in Flyrejser, Krydstogter, Krydstogter, Kulturejser, Oversøiske rejser, Storbyer and tagged , , , .