Johan Strauss Wiener-galla

Mandag den 19. Februar 2018
Pris per. person kr. 1.695 ,-

Oplev Johan Strauss Wiener-galla i DR’s koncerthus mandag den 19. februar 2018

Det er lykkes os at få billetter til Wiener Johann Strauss’ koncert i DR’s koncerthus. Koncerterne har fået kultstatus og til februar kan du med egne ører og øjne opleve hvorfor. Wiener Johann Strauss Konzert-Gala bygger bro mellem tradition og livsglæde, og med en perlerække af lækkerier og populære rariteter i førsteklasses fortolkninger af K&K Philharmoniker og den østrigske K&K Ballett er denne række af koncerter blevet en musikalsk kæmpesucces.
Siden 1996 har orkestret fra DaCapo Österreich begejstret mere end 900.000 gæster og musikelskere i 16 forskellige europæiske lande. Forførende, friske klange, som selv konger og kejsere fandt ægte glæde ved.
Koncerterne garanterer et fyrværkeri af udødelige melodier som valsene "Accellerationen", "Mein Lebenslauf ist Lieb und Lust", "Delirien", "Seid umschlungen, Millionen!", polkaerne "Aus der Ferne", "Im Fluge" og "Rasch in der Tat" og sande skatte fra operetterne "Waldmeister" og "Zigeunerbaronen". Hertil kommer de obligatoriske ekstranumre "An der schönen blauen Donau" og "Radetzky-Marsch".

Med GIBA Travel kører vi fra Fyn først på eftermiddagen og ved ankomsten til København, spiser vi en lækker middag inden vi kører til koncerthuset, hvor vi skal nyde en forrygende koncert på parterre.

Sidste frist for tilmelding den 20. december 2017

I samarbejde med Stiften Fordele

Pris per person: 1.695 kr.

Inklusiv: bus, moms, broafgift, A-billet til koncert (parterre), 2 retters menu, (1 glas vin, 1 øl eller 1 vand) samt en kaffe (hjemturen)

 

 

 

Posted in Endags-ture, Nyheder, Nyheder Dagsture.