Flodkrydstogt på Seinen

Afrejse den 13. maj
7 dages bus/skibsrejse - pris  fra kr. 9.995,-

Flodkrydstogt på Seinen

Dette spændende flodkrydstogt er det perfekte valg, hvis du er til fransk landsbystemning, spændende historie og god mad undervejs. Vi begynder rejsen med at opleve de spændende seværdigheder i byerne by, Paris, inden vi stiger ombord på flodskrydstogtskibet. Herfra fører Seinen os hele vejen op gennem Normandiets charmerende, frugtbare landskaber, hvor vi undervejs skal besøge Monet’s have, historiske Rouen, blomsterkysten, og det maleriske Honfleur inden vi sejler tilbage til Paris.

Dag 1 - afrejse
Med tidlig afgang kører vi fra Danmark til Tyskland og vi spiser frokost undervejs. Vi ankommer til vores overnatningshotel, hvor vi spiser middag.

Dag 2 - Paris
Efter morgenmaden fortsætter vi ned gennem Belgien til Frankrig og ankommer til Paris midt på eftermiddagen. Vi kører en kort byrundtur, hvor vi ser mange af de kendte seværdigheder som Concordepladsen, Louvre, Napoleons Triumfbue og Champs-Elysées.

Sidst på eftermiddagen ankommer vi til vores skib MS Seine Princess, hvor vi bliver indkvarteret i vores kabiner. Sejladsen starter med en panoramasejltur på Seinen i det smukt aftenbelyste Paris, hvor vi skal opleve Eiffeltårnet, Grand Palais, Orangeriet, Louvre og Nôtre Damekatedralen - en uforglemmelig sejltur, hvor Paris præsenterer sig på smukkeste vis.

Dag 3 -  Paris – les Andelys - Rouen
Tidligt om morgenen sejler vi fra Paris og vi nyder formiddagens sejlads fra skibets soldæk og ser det fantastiske landskab og de små byer, der ligger ned til Seinen. Vi passerer gennem flere forskellige sluser, og efter en god frokost ombord ankommer vi til Les Andelys. Herfra kører vi med vores bus til Giverny, hvor maleren Claude Monet i en årrække boede og malede nogle af sine bedste billeder.  Vi besøger selvfølgelig malerens fantastiske have, hvor vi blandt andet nyder den japanske del med de berømte åkander og ser det farverige hus. Skibet sejler i mellemtiden videre mod Rouen, hvor vi møder det sidst på eftermiddagen. Vi hygger os med middagen ombord og bliver liggende natten over i Rouen.

Dag 4 - Rouen - Honfleur
Vi ankommer til Honfleur og vi nyder en af Frankrigs mest charmerende, livlige og maleriske havnebyer. Vi går en byrundtur og oplever den gamle havn med bygninger og pakhuse til oplagring af salt. Kajen i Honfleur har altid været tilholdssted for kunstmalere. Vi ser den store, gamle trækirke St. Cathrinekirken, og der bliver tid på egen hånd før lunch på skibet. Om eftermiddagen kører vi til blomsterkysten og kommer til Trouville og badebyen Deauville. Vi slutter med at besøge et Calvados-destilleri, inden vi returnerer til Honfleur.

Dag 5 – Honfleur - Rouen
Vi ankomme til Rouen, som vil vil se til fods. Vi ser den prægtige Nôtre Dame-katedral, torvet, hvor Jeanne d’Arc blev brændt, og en af verdens ældste gågader, Rue du Gros Horloge, gaden med det store ur. Efter en god frokost ombord nyder vi eftermiddagens sejlads mod Paris. Når vi nærmer os byen, kan vi se den nye bydel La Défence med Den store Triumfbue fra 1989, som er tegnet af den danske arkitekt Otto von Spreckelsen. Om aftenen er vi inviteret til kaptajnens gallamiddag, som serveres, mens skibet stille sejler mod Paris.

Dag 6 - Paris
Krydstogtet nærmer sig sin afslutning, og nogle dejlige dage på Seinen er omme. Vi tager afsked med skibet og begynder hjemtur. Vi kører mod Tyskland til vores overnatningshotel og vi spiser middag på hotellet.

Dag 7- hjemkomst
Vi ankommer til Danmark sidst på dagen.

Posted in Busrejser, Frankrig, Krydstogter, Kulturejser and tagged , , , .