Flodkrydstogt i Bordeaux

Afrejse den 11. juli
7 dages skibsrejse - pris  fra kr. 6.175,-

Flodkrydstogt i Bordeaux

Afslappet stemning om bord og spændende landgange ved smukke byer og historiske seværdigheder. At sejle på floderne i Bordeaux er noget ganske særligt.

Floderne bugter sig forbi landskaber med grønne vinmarker, idylliske småbyer, middelalderborge og store skove.

Kombinationen af den skiftende natur langs flodernes løb og de spændende landgange med byrundture, vinsmagninger og kulturelle oplevelser er ganske unik og ubeskrivelig. Det skal opleves, ses og mærkes!

Krydstogtet giver forskellige muligheder for valgfri udflugter til lands. Har man lyst til blot at sidde på dækket og se de smukke landskaber glide forbi, er det absolut også en mulighed.

I Bordeaux er der afgang med M/S Cyrano de Bergerac, og den første smukke etape på Gironde-floden går til den lille by Pauillac. Der er mulighed for at deltage på skibets udflugter – enten på engelsk eller fransk og i Pauillac er der udflugt til en af de mange vinhuse i Médoc, et område med nogle af de mest prestigefyldte vine i verden.

Op ad Gironde-floden kommer vi til Blaye ved Gironde-flodmundingen. Her finder vi hyggelige haver, gamle fiskerhuse og i byen Bourg, en charmerende landsby bygget på klippen omgivet af middelalderlige mure, hvor vi får en fantastisk panoramaudsigt over Gironde-floden.

M/S Cyrano de Bergerac fortsætter op ad Dordogne-floden til vinbyen Libourne, hvor vi ser de store vinmarker og gårde afgrænset af Dordogne-floden og regionen Gironde.

Og der bliver mulighed for en spændende tur til vindistriktet Saint Emilion, hvor man kan besøge en af områdets vinslotte og smager på herlighederne.

På vej retur mod Bordeaux genser vi de fantastiske vinmarker og slotte langs flodbredden. Vores krydstogt er ved at være slut. I Bordeaux er der tid til egen hånd til shopping, en byrundtur eller afslapning inden afskedsmiddag om bord med underholdning, sang og musik.

Flyrejsen og transfer er på egen hånd.

Skibet MS Cyrano de Bergerac:

Flodkrydstogtskibet er bygget i år 2013. Skibet er et moderne komfortabelt todækkerskib, med plads til 174 passagerer og 87 kahytter. Der er aircondition overalt indvendig på skibet, stor lounge med bar og dansegulv. Stort soldæk med hvilestole til fri afbenyttelse. Alle kahytter er med eget bad og toilet, TV, sikkerhedsboks, telefon, hårtørrer og 220 volt. Wifi ombord.

Alle kabinerne er identiske i størrelse, indretning og udstyr uanset hvilket dæk de ligger på. Der er koøjer på B-kabinerne på hoveddæk samt store vinduer i M-kabinerne på mellemdæk. Vinduer, som kan åbnes/skydes til side i A-kabinerne på øvre dæk.

Posted in Frankrig, Krydstogter, Krydstogter and tagged , , .