Flodkrydstogt gennem Holland – VENTELISTE

Afrejse den 5. august
6 dages krydstogt - pris  fra kr. 7.995,-

Flodkrydstogt gennem Holland

På denne dejlige sommertur oplever vi det veltilrettelagte flodkrydstogt, der sejler os gennem det romantiske og charmerende Holland samt det spændende og oplevelsesrige Belgien. Vi sejler med skibet MS Monet og mens vi sidder på soldækket og nyder landskabet glide forbi, vil skibet danne ramme om en uforglemmelig rejse gennem det charmerende hollandske landskab, som gennemskæres af kanaler og prydes af kønne, gamle boer og idylliske byer. Skibet sejler om dagen og alle vores måltider serveres om bord.

Dag 1

Med afgang fra Danmark kører vi ned gennem Tyskland og sidst på eftermiddag ankommer vi til Amsterdam, hvor vores krydstogtskib ligger ved kaj. Vi går om bord på et todækkerskib MS Monet, og efter uddeling af vores kahytter, serveres der en overdådig middag om bord.

Skibet ligger til kaj natten over og efter middagen vil der være mulighed for at nyde Hollands hovedstad, Amsterdam.

Dag 2

Efter morgenmaden skal vi se nærmere på Amsterdam. På en rundtur med vores guide skal vi opleve nogle af byens berømte broer, blandt andet den mest berømte, nemlig ’Magere Brug’, som betyder »den tynde bro«. Det er en traditionel hollandsk bro, som forbinder de to bredder ved floden Amstel.

Om aftenen nyder vi middagen om bord.

Dag 3

Tidlig om morgenen forlader vi Amsterdam mod Utrecht og Rotterdam. Vi nyder en frokost om bord og i Utrecht vil bussen vente på os og vi kører til Delft. Her besøger vi Delft-procelænsfabrik, hvor vi får muligheden for at beundre det håndmalede Delft-porcelærm. Derefter er der lidt tid på egen hånd inden vi kører videre til Haag, den hollandske regerings hovedsæde.

Sidst på eftermiddagen ankommer vi til Rotterdam, hvor skibet ligger over. Vi nyder aftenens middag om bord.

Dag 4

Tidlig om morgenen forlader vi Rotterdam mod Antwerpen. Vi sejler gennem Holland Diep og passerer nogle af de store skibe i havnen. Vi nyder dagen om bord på skibet, mens vi sejler op ad kanaler, gennem søer, og efter de kæmpestore sluser ved Volkerrak og Kreekak krydser vi grænsen til Belgien. Herfra videre via Scheldefloden til Antwerpen, Belgiens næststørste by. Foruden at være verdens 2. største havn, er Antwerpen også kendt som verdens diamantcentrum, idet over halvdelen af alle verdens diamanter bliver slebet og solgt her.

Skiber til kaj i Antwerpen natten over og vi deltager i aftenens gallamiddag om bord.

Dag 5

Efter morgenmaden forlader vi skibet og kører til Brügge, hvis bymidte har et middelalderligt præg med smukke gamle huse, kanaler og broer. Byen er specielt kendt for tre ting, chokolade, diamanter og sine mange brasserier.

Dag 6

Med mange oplevelser i bagagen begynder hjemturen, og vi ankommer til Danmark først på aftenen.

Kategorier af kahytter:

A: Dobbeltkahyt på øverste dæk med stort panoramavindue, 2 separate senge, duch/toilet, hårtørrer samt TV.

B: Dobbeltkahyt på hoveddækket med et stort vindue, 2 separate senge, duch/toilet, hårtørrer samt TV.

Posted in Belgien, Busrejser, Holland, Krydstogter, Krydstogter and tagged , , .