Flashdance musicalen i Operaen

Lørdag den 27. juli
Pris per person Kr. 1.495,-

Flashdance musicalen i Operaen

Endelig kommer turen til den ikoniske kærlighedsforestilling Flashdance, nu som musical med Silas Holst og Sicilia Gadborg i hovedrollerne.
Musicalen bliver sat op i Operaen på Store Scene, så der er noget at glæde sig til.

Selvom der kun er få billetter tilbage, men du dog har mulighed for at bestille billetter allerede nu.

Filmen Flashdance fra 1983 er sammen med Dirty Dancing én af de mest ikoniske danse- og musikfilm fra 1980’erne.
Flashdance blev en gigantsucces over hele verden, da den fik premiere, og soundtracket er et af periodens bedst sælgende album med over seks mio. solgte eksemplarer alene i USA. Filmen blev omskabt til musicalversion i 2008 og har efterfølgende været opført bl.a. på West End og på turné i England og USA.
I Sverige blev musicalen opført i Stockholm og Göteborg i 2014, hvor den blev en megasucces og solgte endnu flere billetter end Dirty Dancing The Musical.

FLASHDANCE THE MUSICAL er fortællingen om en ung, stærk kvinde, der kæmper for at udleve sin drøm som professionel danser. Hun møder mange udfordringer på sin vej, men i kampen for at forfølge sin drøm erfarer hun, at kærligheden er det vigtigste brændstof i vejen hertil. Med legendariske megahits som What A Feeling, Maniac og I Love Rock & Roll tager musicalen publikum med på det vildeste, romantiske nostalgi-trip fra start-80’erne med benvarmere, permanentet hår og den fedeste dans, sang og musik.

Vi kører midt på eftermiddagen og spiser en dejlig madpakke undervejs. Vi ankommer til Operaen, hvor vi finder vores pladser på ’parketten’ og skal nyde den fantastiske musical.

Posted in Danmark, Endags-ture, Koncert – opera and tagged , , .