England – Antik & The – UDSOLGT

Afrejse den 06. maj
UDSOLGT

England Antik og The

På denne rejse til England vil temaet være »Antik og The«, hvor vi bor i byen Oxford, og her vil vi begynde vores rejse ind i antikkens og théens verden.

Vi besøger et af byens kendte thehuse, og markeder samt et besøg i Savill gardens, kendt for deres smukke rododendronhave. Turen slutter med et besøg i Highclere Castle, kendt for tv-serien Downon Abbey.

Dag 1
Afgang fra Billund kl. 10.20 med Ryanair og vi lander i Stansted ca. kl. 10.55. Herfra kører vi med bus til vores hotel omkring Oxford, hvor vi skal bo de næste fire nætter.

Inden ankomsten til hotellet, nyder vi en dejlig afternoon the i den storslåede 11. århundrede Weston Manor og her finder vi et fristende udvalg af kager, som gør det kongeligt til eftermiddagsteen.

Herefter kører vi til vores hotel og efter tjek-in – er der afslapning inden aftenens middag.


Dag 2
Efter morgenmaden starter vi dagen med at se Oxford med sine flotte colleger og forbi Inspector Morses yndlingspub inden vi fortsætter til byens verdensberømte overdækket marked, som ligger ved High Street i centrum af byen.

Vi bruger dagen på markedet og slutter med et besøg i Grand Café, som ligger på stedet for Englands første kaffebolig, der blev oprettet i 1650. Her nyder vi en dejlig afternoonte og selvfølgelig med de uundværlige scones med marmelade og fløde.

Resten af eftermiddagen er til oplevelser på egen hånd. Fælles middag.


Dag 3
Vi starter dagen med at køre sydpå, hvor vi skal stifte bekendtskab med den engelsk adel, der har haft inspiration fra rejser samt jord, og midler til at skabe de vidunderlige haver.

Ved Dronning Elisabeths slot, Windsor Castle, besøger vi Savill Gardens, kendt for den smukke rododendronhave samt vi nyder den smukke Waddesdon Manor, som familien Rothschildts står bag.

Herfra kører vi til Highclere Castle - der er hele familien Granthams omdrejningspunkt i tv-serien Downton Abbey. Her kommer vi helt ind på slottet, hvor mange af seriens scener er optaget i de originale rum. I dagligdagen er det ægteparret greven og grevinden af Carnarvon, der bor der - når ikke lige de holder slottet åben for filmoptagelser og turister. De rum, der er let genkendelige fra serien, er blandt andet Lord Granthams arbejdsværelse, biblioteket, spisestuen, hall’en og to soveværelser.

Retur til hotellet sidst på eftermiddagen - fælles middag.


Dag 4
Vi slutter vores rejse med at besøge markedet på Gloucester Green, som er et traditionelt og levende udendørsmarkedet, der byder på en bred vifte af forskelligt inden for antik, kunst og håndværk. Med bagagen fuld af oplevelser, kører vi til lufthavnen Stansted, hvorfra flyet letter kl. 19.35 mod Billund.

I samarbejde med Antik Blå og The Huset

Posted in England, Flyrejser and tagged , , , .