En tur i Gasolins fodspor

Torsdag den 09. maj
Pris per person fra kr. 895,-

En tur Gasolins fodspor

Tag med på fantastiske tur i Gasolins fodspor, når vi besøger Christianshavn. Bydelen har altid været noget for sig med helt sin egen historie og det er mere end 400 år siden man begyndte at hamre pæle ned og fylde op i det lavvandede område ud for Sjælland. Christianshavn blev anlagt som et ”mini-Amsterdam” under renæssancefyrsten Christian IV.

Som en selvstændig købstad, anlagt i havet mellem København og Amager. Vi bevæger os langs kanalen, går i Gasolins fodspor og finder ind i et par baggårde, følger de stemningsfulde stræder og hører om de smukke huse, som bydelen er så rig på. Undervejs ses Huset På Christianshavn, hvis berømmelse pudsigt nok stammer fra samme periode i 1970’erne som tidspunktet hvor Gasolin toppede musikalsk og popularitetsmæssigt.

Vi nyder en dejlig frokost og herfra tager vi på en fantastisk sejltur gennem Københavns kanaler. Vi sejler ud gennem Børsgraven, ser Nyhavn med de mange smukke gamle huse og flotte sejlskibe samt en tur forbi Operahuset på Holmen og Batteriet Sixtus, et gammelt forsvarsværk, der affyrer en kanonsalut til ære for det danske flag hver morgen og aften.

Efter en fantastisk dag kører vi tilbage til Fyn, hvor der bliver serveret en sandwichbolle i bussen.

Ikke velegnet for gangbesværede

Posted in Danmark, Endags-ture and tagged , , .