Tirpitz – Danmarks nye museum

Torsdag den 02. oktober
Pris per person: kr. 795,-

Tirpitz - Danmarks nye museum

Her er chancen for at besøge Danmarks nye attraktion Tirpitz ved Blåvand. Museet har samlet alt det, som man har fundet ved den jyske vestkyst, som viser tydelige tegn på tragiske skæbner, store regningsaktioner, fiskernes hårde liv samt 2. verdenskrig rædsler.

Tirpitz er et helt nyt museum, som forener historie og fantastisk arkitektur i verdensklasse. Museet er tegnet af Bjarke Ingels Group, og ligger midt i det vestjyske sandbanker i den originale artillerifæstning med navnet ”Tirpitz”. I det underjordiske museum finder du forskellige udstillinger, som fx ’Den skjulte vestkyst’, ’En hær af beton’, og ’Havets guld’ og vi kan se kanonfæstningen, som blev bygget i 1944, men krigen sluttede før bunkeren stod færdig.

Efter afgang fra Fyn kører vi til Blåvand og Tirpitz. Vi starter besøget med en kort introduktion og herefter venter der os en verdensklasse oplevelse, hvor vi kommer helt tæt på den danske historie. Når vi får rundt mellem bunkerne fra 2. verdenskrig, er det som at træde ind i historiebøgerne. Vores egen forhistorie, kommer vi også helt tæt på, når vi går fra fortid til nutid i et fantastisk show, der ruller hen over himlen.

Besøget på Tirpitz vil uden tvivl være noget man husker længe.

Efter at have set det fantastiske museum er det tid til frokost. Vi nyder en dejlig frokost på vestkysten inden kører vi midt på eftermiddagen tilbage til Fyn efter et spændende besøg i Blåvand.

En fantastisk oplevelse - Se videoen herunder fra Campaya

Video Tirpitz museum

Posted in Endags-ture and tagged , , .