Cirkusrevyen – Ulf Pilgaards sidste sæson

Afrejse den 06. maj
2 dages busrejse - Pris fra kr. 1.995 ,-

Cirkusrevyen - Ulf Pilgaards sidste sæson

Cirkusrevyen vender tilbage i 2021 og her fejrer Ulf Pilgaard sin 40. sæson og samtidig bliver det hans sidste sæson. Det bliver et stort år med et 6-stjernet hold, som indtager scenen i teltet.

Niels Olsen vender tilbage og som ny på holdet får vi Merete Mærkedahl, der bl.a. er kendt som stuepigen Otilia i tv-serien Badehotellet samt revyerne i Esbjerg og Hjørring. Og i 2018 modtog hun Talentprisen ved Revyernes Revy.

Danmarks største revy har samlet et fantastisk hold, hvor vi fejrer Ulf Pilgaard sidste sæson. Han indtager scenen i teltet sammen med Lisbet Dahl, Niels Olsen, Merete Mærkedahl, Henrik Lykkegaard og Niels Ellegaard.

"Det er et fantastisk hold, vi har sammensat i 2021 – med hele seks skuespillere! Sidste gang, vi havde seks spillere på scenen var i 1997. Jeg glæder mig til at se, hvad holdet vil byde på næste år, hvor vi alle sammen virkelig har brug for en Cirkusrevy, der kigger tilbage på denne utrolige tid, vi alle går igennem lige nu," siger direktør Torben "Træsko" Pedersen

Dag 1

Efter opsamling kører vi mod Sjælland og undervejs holder vi en kort pause, hvor vi nyder vores medbragte sandwich. Turen fortsætter til vores hotel, hvor vi indkvarteres og der er tid til lidt afslapning inden vi kører til Bakken. Her bliver der mulighed tid på egen hånd på bakken inden vi mødes og spiser fælles middag på Jernbanerestauranten, kendt fra ’Matador’-tv-serien.

Efter middagen går vi ned til teltet for at overvære årets brag af Cirkusrevy 2021. Forestillingen slutter ca. kl. 22.00, hvorefter vi kører retur til vores hotel.

Dag 2

Efter morgenmaden er der mulighed for en tur i Frederiksborg slotshave inden vi kører langs kysten til Helsingør. Vi gør stop ved havnen for at se værket ’Han’, som i folkemunde også kaldes for ’Den lille havfrues lillebror’. Skulpturens blanke overflade spejler omgivelserne, som Kronborgs spir, de store færger og gamle træbådene.

Turen fortsætter videre til Fredensborg slot, som i mange år har haft særstatus som kongehusets mest benyttede residens. Slotshaven er et af Danmarks største haveanlæg og vi nyder haven og området inden vi kører retur til Fyn.

Posted in Busrejser, Danmark, Koncert – opera, Kulturejser and tagged , , , , , , , .