Cirkusrevyen på Bakken

Onsdag den 12. august
Pris pr. person fra kr. 1.299,-

Cirkusrevyen på Bakken

Traditionen tro byder GIBA Travel igen i 2020 på en tur til Bakken, hvor Ulf Pilgaard fejrer sin 40. sæson i Cirkusrevyen. Det bliver hans sidste sæson i teltet og det bliver et stort år med fejring af Ulf Pilgaards jubilæum og afslutning, når han sammen med Lisbet Dahl, Niels Ellegaard samt Cirkusrevy-debutanterne Mille Lehfeldt og Carsten Svendsen indtager scenen i TELTET på Bakken.

Når vi rammer sensommeren næste år, tager Ulf Pilgaard kostumerne på i Cirkusrevyen for sidste gang, og selvom det vemodigt at skulle sige stop, så er tidspunktet velvalgt for ham.

"I 2020 runder jeg 40 sæsoner i Cirkusrevyen, og så bliver jeg 80 år. Det synes jeg er nogle pæne tal at slutte på. Jeg føler, jeg kan være mig selv bekendt ved at stoppe i tide. Jeg kommer dog til at savne fællesskabet og det intense forløb, der er i arbejdet med Cirkusrevyen, men jeg glæder mig til at skulle se revyen nede fra salen fremover," siger Ulf Pilgaard.

"Vi har sammensat et fantastisk hold af både erfarne og helt nye kræfter i Cirkusrevyen. Jeg glæder mig til at byde Mille og Carsten velkommen i Cirkusrevy-familien, og så er det dejligt at få Niels tilbage. De kommer alle til at give en masse ny energi og kreativitet på scenen i en forrygende afslutningssæson for Ulf," siger Lisbet Dahl.

Udover at stå på scenen, vil Lisbet Dahl - traditionen tro, også instruere Cirkusrevyen 2019, mens James Price som kapelmester vil stå i spidsen for revyens orkester.

Vi nyder en sen frokost på Jernbanerestauranten inden vi overværer årets brag af Cirkusrevy. Efter forestillingen kører vi retur til Fyn og undervejs serveres der en sandwich i bussen.

Posted in Endags-ture and tagged , , , , , , , , , .