Bremen Classic Motorshow

Afrejse den 06. februar 2021
2 dages busrejse - Pris pr. pers. fra kr. 1.695,-

Bremen Classic Motorshow

Holder du af klassiske biler, er besøget på Bremen Classic Motorshow i Bremen et besøg værd. Besøget i 2020 havde rekordstort antal besøgene og de er allerede nu ved at forberede veteranbilsæsonen 2021 i hansabyen i begyndelsen af februar.

På grund af den enorme succes er udstillingen nu udvidet til 50.000 kvm fordelt på forskellige haller. Motorshowet er en kombination af salg, udstilling og stumpemarked. Uanset om man er i interesseret i biler, motorcykler, knallerter eller lastbiler, så finder man alt muligt blandt reservedele, litteratur og beklædning.

Mere end 30.000 besøgende fra hele Europa lægger turen forbi Bremen for at opleve de godt 500 udstillere fra 15 lande der tilbyder en bred vifte af produkter til hele veteranbranchen spændende fra veteranbiler, veteranknallerter og motorcykler til veteranlastbiler og veterantraktorer og motorer.

Dag 1
Efter opsamling kører vi ned gennem Jylland, over grænsen. Ved ankomsten til Bremen først på eftermiddagen kører vi direkte til messecenteret, hvor Bremen Classic Motorshow. Når udstillingen lukker kører vi til vores hotel, hvor vi indkvarteres. Vi spiser fælles middag og herefter er det muligt at gå en tur i den hyggelige by.

kører vi direkte til Mercedes fabrikken, hvor vi kommer bag kulisserne i en topmoderne

Dag 2
Efter morgenmaden tager vi på en kort guided rundtur i byen til fods. Vi ser bl.a. det 600 år gamle Rådhus med den fem meter høje Roland-statue. På rundturen ser vi Petri domkirken opført mellem 1042 og 1522 og er bygget af sten fra den gamle bymur.

Herefter kører vi igen til messecentret, hvor vi tilbringer ca. fire timer inden vi tager afsked med Bremen og kører retur til Danmark.

Hvis tiden tillader det, gør vi hold ved grænsen inden vi ankommer til vores hjembyer.

Posted in Busrejser, Danmark, Nyheder and tagged , , , , .