Besøg Mercedes-fabrikken i Bremen

Afrejse den 26. august
2 dages busrejse - pris fra kr. 1.695,-

Besøg Mercedes-fabrikken i Bremen

På denne dejlige miniferie er der mulighed for at opleve bilfabrikken Mercedes, som jo er en af verdens bedste biler, der bliver produceret flere steder i Tyskland. Turen byder også på et besøg på det lokale bryggeri i Bremen, smager vi herlighederne samt en guidet rundtur i den gamle bydel i Bremen.

Dag 1
Efter opsamling kører vi ned gennem Jylland, over grænsen. Med stop undervejs, ankommer vi til Bremen, hvor vi starter med at kommer bag kulisserne i en topmoderne bilfabrik, hvor forskellige modeller bliver fabrikeret. som SL-, SLK-, CLK- eller C-Klasse. Det bliver fantastisk at se, hvorledes man arbejder på en moderne fabrik, og se tilblivelse af disse stolte biler ved hjælp af en blanding af robotter og dygtige medarbejdere.

Herefter kører vi til vores hotel og dagen slutter med fælles middag.

Dag 2
Efter morgenmaden tager vi på en guidet rundtur i byen til fods. Vi ser bl.a. det 600 år gamle Rådhus med den fem meter høje Roland-statue. På rundturen ser vi Petri domkirken opført mellem 1042 og 1522 og er bygget af sten fra den gamle bymur. Det historiske centrum omkring Schnoor bydelen er med de krogede, snævre gader og omkring 100 gavlhuse fra 1400-1500 tallet fyldt med liv fra kunsthåndværkere, restauranter og butikker. Tidligere var byen kendt for sin import af kaffe og havde op mod hundrede kafferisterier. Mest kendt er nok Kaffee Hag, hvor det tidligere domicil i dag rummer et spændende museum.

Inden vi forlader Bremen, besøger vi Beck´s Bryggeri, hvor vi får en fortælling om øllets historie og om byggeriet.

Herfra kører vi hjem til Danmark med stop undervejs. Hvis tiden tillader det, gør vi stop ved grænsen.

Posted in Busrejser, Kulturejser, Tyskland and tagged , , .