Mercedes-fabrikken i Bremen – UDSOLGT

Afrejse den 12. august
2 dages busrejse - pris fra. Kr. 1.695,-

Besøg Mercedes-fabrikken i Bremen

På denne dejlige miniferie er der mulighed for at opleve bilfabrikken Mercedes, som jo er en af verdens bedste biler, der bliver produceret flere steder i Tyskland. Turen byder også på et besøg på det lokale bryggeri i Bremen, hvor vi smager vi og tager på en guidet rundtur i gamle bydel i Bremen.

Dag 1
Efter opsamling kører vi ned gennem Jylland, over grænsen. Ved ankomsten til Bremen tager vi på en guided rundtur i byen til fods. Vi ser bl.a. det 600 år gamle Rådhus med den fem meter høje Roland-statue. På rundturen ser vi Petri domkirken opført mellem 1042 og 1522 og er bygget af sten fra den gamle bymur. Det historiske centrum omkring Schnoor bydelen er med de krogede, snævre gader og omkring 100 gavlhuse fra 1400-1500 tallet fyldt med liv fra kunsthåndværkere, restauranter og butikker. Tidligere var byen kendt for sin import af kaffe og havde op mod hundrede kafferisterier. Mest kendt er nok Kaffee Hag, hvor det tidligere domicil i dag rummer et spændende museum.

Herefter søger vi Beck´s Bryggeri, hvor vi får en fortælling om øllets historie og om byggeriet. Vi smager på herlighederne inde vi kører til vores hotel. Dagen slutter med fælles middag.

Dag 2
Efter morgenmaden kommer vi bag kulisserne i en topmoderne bilfabrik, hvor forskellige modeller bliver fabrikeret. som SL-, SLK-, CLK- eller C-Klasse. Det bliver fantastisk at se, hvorledes man arbejder på en moderne fabrik, og se tilblivelse af disse stolte biler ved hjælp af en blanding af robotter og dygtige medarbejdere.

Herfra kører vi hjem til Danmark med stop undervejs.

Posted in Busrejser, Kulturejser, Tyskland and tagged , , .