ARoS med Agnes Slott-Møller

Tirsdag den 20. november
Pris per person kr. 829,-

Besøg ARoS og se udstilling med Agnes Slott-Møller

Her er chancen for at besøge ARoS Kunstmuseum, der har en udstilling med den danske symbolist Agnes Slott-Møller, som betragtes som én af den danske kunsthistories mest særegne personligheder. Udstillingen rummer en række af hendes mest monumentale værker, der ikke tidligere har været udstillet sammen. Hun har også haft en del af hendes historiemalerier hængende på Nyborg slot, bl.a. fire af malerierne om Valdemar Sejrs Historie.

Under vores besøg på ARoS får vi samtidig mulighed for at se en udstilling med den sydkoreanske kunster Do HO Suh, som er kendt for sine transparente og skrøbelige stofrum. Men der er også en udstilling med den amerikanske maler og filminstruktør Julian Schnabel, som er kendt for sine enorme tallerken-malerier, også kaldet palte paintings, det er kendetegnet ved at indeholde store stykker smadret porcelæn.

Efter afgang fra Fyn starter vi dagen med et anderledes besøg, hvor vi besøger det lokale bryggeri, smager på herlighederne og efter fælles frokost kører vi til ARoS, hvor der bliver tid til at se udstillingerne inden afgang til Fyn.

Posted in Danmark, Endags-ture and tagged , , , .