André Rieu i Royal Arena – Ekstra billetter

Lørdag den 22. juni
Pris per person kr. 1.495,-

Oplev André Rieu i Royal Arena

Det er lykkes GIBA Travel at skaffe billetter til en storslået koncert med Andrè Rieu ”The King of Waltz”, når han gæster København. Hans turnér bringer ham rundt i hele verden og selvfølgelig også Danmark, hvor han har tradition for at fylde de største arenaer.

André Rieu vender i 2019 tilbage til Danmark med sit Johan Strauss Orkester, og vi skal opleve en dejlig aften når han lægger vejen forbi den nye arena Royal Arena i København.
Her kan vi endnu en gang glæde os til en spektakulær oplevelse, når scenen fyldes med den humoristiske og farverige optræden, der kendetegner den klassiske musiker.

Vi får mulighed for at nyde ”second Waltz” & An der schönen blauen donau”, blandt mange andre. Denne oplevelse er helt unik og intens, og det vil få tårerne frem hos de fleste. I mange år har André Rieu med sin fænomenale succes bevist, at musik ikke kender hverken grænser eller alder: Med mere end 600.000 tilskuere om året, er André Rieus koncertturnéer ofte at finde på Billboard’s Top 25 Tours - sammen med blandt andre Cher, Depeche Mode, Bon Jovi, Miley Cyrus og Elton John. Og, i mere end 20 år har André Rieu med sin fænomenale succes bevist, at musik ikke kender hverken grænser eller alder. En række af hans albums har opnået topplaceringer på de britiske hitlister. I 2012 gav han 30 koncerter i Sao Paulo på bare et enkelt år, og i Australien har han i mange år været blandt de mest succesfulde kunstnere.

Posted in Endags-ture, Koncert – opera, Populære and tagged , , .